Gloednieuwe portretten vrijgegeven van Koningin Máxima ter ere van haar vijftigste verjaardag

Ter ere van Máxima's bijzondere verjaardag - een heus kroonjaar - straalt ze op déze nieuwe beelden.

Vogue lanceert een exclusieve Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. ‘Máxima Our Queen is een ode aan de stijlvolle Nederlandse koningin die dit jaar haar vijftigste verjaardag viert. De eerste pre-orders ontvangen een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal cadeau. De armband is inmiddels uitverkocht maar de exclusieve Special Edition is nog steeds te bestellen. Probeer ook Vogue's unieke 'Máxima Our Queen' filter op Instagram in de effectengalerij.

BESTEL VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

Vandaag viert Koningin Máxima haar vijftigste verjaardag! Hoewel ze eerder al verschillende festiviteiten bijwoonde ter ere van haar grote dag, viert het koninklijk huis Máxima's verjaardag tevens door het vrijgeven van gloednieuwe portretten, geschoten door niemand minder dan Koning Willem-Alexander in de tuinen van hun woning in Paleis Huis ten Bosch.

Nieuwe portretten Máxima

De nieuwe beelden werden op de vooravond van Máxima's verjaardag vrijgegeven en bestaan uit drie nooit eerder vertoonde portretten van de Koningin. De foto’s zijn begin deze maand gemaakt door de Koning in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Máxima ziet er stralend uit op de beelden, terwijl ze gehuld is in een eenvoudige maar stijlvolle look die de kenmerkende understated elegantie van de Koningin toont.

En wat blijkt? De look bestaat uit een combinatie van high-fashion met high-street items. Máxima draagt namelijk een chique oversized beige coltrui van Massimo Dutti met daarbij een jas met stijlvolle pied de poule-print van Saint Laurent. Om haar look af te maken draagt de Koningin haar signature beauty look - een smokey eye met een warme bronzer look en haar haren in een zachte, golvende coupe - en bloemvormige oorbellen met wit- en goudtinten van Zara.

Verjaardag Koningin Máxima

Vandaag viert Máxima een bijzondere verjaardag - een heus kroonjaar. Ter ere van deze feestelijke dag vonden er al eerder talloze activiteiten plaats. Zo bezocht de Koningin samen met haar gezin vorige week Theater Carré in Amsterdam waar een avondprogramma vol muzikale optredens plaatsvond naar aanleiding van Máxima's campagne 'Méér Muziek in de Klas'. En dat deed ze, uiteraard, volledig in stijl.

Vandaag zal de koningin haar verjaardag met haar gezin thuis vieren. Ter eren van Máxima's verjaardag is er vanavond een speciale uitzending te zien op NPO 1 waarin Matthijs van Nieuwkerk de Koningin interviewt in haar woning. Naar verluid resulteerde het interview in een openhartig gesprek over het leven, de liefde en het werk. Het is het eerste uitgebreide solo-interview met Máxima sinds tien jaar. Het interview is vandaag om 20.35 uur te zien op NPO 1.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima