Meghan Markle's working from home look heeft déze onderliggende boodschap

Ze maakt nog steeds graag een statement.

Hoewel we Meghan Markle regelmatig in de meest uitgesproken looks zien, blijkt haar thuiswerkgarderobe niet zoveel te verschillen van de onze. In de trailer voor docuserie The Me You Can't See verschijnt ze casual tijdens een videocall, inclusief t-shirt mét boodschap.

Meghans working from home-look

The Me You Can't See is de documentaireserie van prins Harry en Oprah Winfrey, en draait om mentale gezondheid. Meghan verschijnt aan het einde van de trailer ook even in beeld, wanneer ze bij haar man aanschuift voor een videocall. Ze draagt een wit t-shirt in een klassieke zwarte broek, die ze combineert met een minimalistische riem in dezelfde kleur. Haar lokken hangen uiteraard in haar signature losse krullen, een kapsel dat we inmiddels goed van haar kennen.

meghan markle en prins harry in een fragment uit de docuserie the me you can't see
Courtsesy of Apple

Shirt met boodschap

Wat extra aandacht verdiend: haar shirt, waar Raising the Future op geprint staat. Het ontwerp is afkomstig van het op feminisme geïnspireerde merk Mère Soeur, dat zich laat vertalen als "Moeder, Zus." Het shirt is een ode aan de emotionele – en vaak onderschatte – investering die moeders doen om de volgende generatie groot te brengen. Ontwerper Carrie Anne Roberts, de vrouw achter het label, is dolgelukkig met Meghan als fan. 'Wie weet waarom ik mijn merk gestart ben, begrijpt waarom ik nu huil van geluk. Mijn dankbaarheid is eindeloos.'

The Me You Can't See

In The Me You Can't See zal Oprah, samen met Harry, over hun eigen mentale gezondheid (en de bijbehorende uitdagingen) praten. Ze doen dat samen met verschillende bekende gezichten, waaronder Lady Gaga en Glenn Close. De première is op Apple TV+ op vrijdag, 21 mei.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle