Jennifer Lopez heeft een nieuwe haarstijl en fans worden gek

En dat is niet zo raar, want haar coupe is om op slag verliefd op te worden.

Weinig zaken in het leven zijn zeker, maar dat Jennifer Lopez zo goed als elke haarstijl kan hebben, staat als een huis. Hoewel ze dit keer niet voor een wavy bob of XXL extensions gaat, is haar nieuwste kapsel (die ditmaal daadwerkelijk te recreëren is!) wederom een screenshot waard.

Experimentele kapsels

De man achter al haar creaties is Chris Appleton, die haar lokken eerder al paars verfde. En hoewel we J-Lo de laatste tijd vooral met haar – inmiddels iconische – lange lokken met highlights zien, is het duo niet bang om af en toe iets nieuws te proberen. Daarmee komen we aan bij hun laatste experiment: blunt curtain bangs, een variatie op de eeuwenoude pony.

Jennifer Lopez' pony

Voor de look liet Chris haar karamelkleurige kapsel nog steeds lang en (super!) stijl, maar voegde hij daar een diagonaal geknipte, golvende pony aan toe. Doordat de bangs aan beide kanten van haar scheiding is geknipt, komt er inderdaad een soort 'gordijn' tevoorschijn (al klinkt dat maar weinig eervol voor zo'n glossy, jaloersmakend kapsel).

Curtain bangs

Curtain bangs zagen we eerder al terug bij supersterren als Priyanka Chopra, Gigi Hadid en Alexa Chung. Het is een populaire haarstijl omdat het op een zachte manier het gezicht omlijnt, en tegelijkertijd een behoorlijk flatterende volumeboost geeft. De 'uitgegroeide pony' werd populair in de jaren 60 en 70, mede door sterren als Brigitte Bardot. Stylen doe je al met een ronde borstel en föhn, om de look af te maken met een (lichtgewicht) olie.

alexa chung in londen
Edward BerthelotGetty Images
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity