Viola Davis over waarom beauty en schoonheid voor haar niet om het uiterlijk draait

'Ik denk dat de waarde van schoonheid het inzien van innerlijke authenticiteit is.'

Grote kans dat je Viola Davis waarschijnlijk kent van haar uitmuntende acteertalent. De 55-jarige Amerikaanse toneel- en filmactrice won in totaal meer dan zeventig prijzen, waaronder een Oscar, een Golden Globe én een BAFTA Award voor haar bijrol in Fences. Dit jaar werd ze genomineerd voor Beste Actrice voor haar rol in de populaire Ma Rainey's Black Bottom. Naast haar acteertalent heeft de inspirerende Davis echter veel meer te bieden. Als woordvoerder voor L'Oréal Paris staat ze ook voor vrouwelijke schoonheid. En die komt volgens Davis niet alleen van buiten-, maar ook van binnenaf.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat betekent schoonheid voor jou?

Ik denk dat beauty een vrouw pas echt helpt in haar leven als ze het voor zichzelf definieert. Als ze zichzelf bevrijdt van het wereldbeeld van schoonheid en ze begint te luisteren naar haar innerlijke stem over wat haar mooi maakt, wat haar authenticiteit is. Ik denk dat de waarde van schoonheid het inzien van die innerlijke authenticiteit is. Het is bijna alsof we het moeten herdefiniëren. En als we het eenmaal herdefiniëren als het innerlijke, dan wordt het bekrachtigend.

Hoe is jouw visie op schoonheid veranderd door de jaren?

Vroeger dacht ik dat schoonheid te maken had met je uiterlijke verschijning - je huid, je haar, je uiterlijk. Pas toen ik een stuk ouder werd, realiseerde ik me dat schoonheid meer is dan je uiterlijk. Schoonheid is een volledig pakket. Het gaat over het erkennen van je waarde en de kracht van je waarde die niet verbonden is met je uiterlijk, je leeftijd, of iets waar je moeite voor moet doen of je voor moet inspannen... iemands hart, karakter en zelfvertrouwen, en het begrijpen van hun waarde is wat schoonheid uitstraalt.

Wat is jouw grootste beauty tip of trick?

Mijn belangrijkste beautytips op dit moment zijn een goede gezondheid en een goede skincare routine. Het gaat er niet alleen om dat je er goed uitziet, maar ook dat je je van binnenuit goed voelt. Ik drink graag groene sapjes en ik zorg ervoor dat ik genoeg water drink om gehydrateerd te blijven. Ik ben ook geobsedeerd door de gezondheid van mijn huid. Als het op mijn nighttime skincare routine aankomt, gebruik ik graag het L'Oréal Paris Age Perfect Midnight Serum om mijn huid te hydrateren voordat ik de Age Perfect Moisturizer aanbreng.

Dit zijn de beste manieren om je immuunsysteem een boost te geven.

'Het gaat erom dat je je verbindt met dat deel van jezelf dat begrijpt dat je een waardevol mens bent.'

viola davis interview loreal paris schoonheid beauty
L'Oréal Paris

Wie is jouw beauty-voorbeeld?

Mijn eerste inspiratie was mijn moeder. Zij was mijn eerste beeld van schoonheid, vrouwelijkheid, verzorging en liefde. En al die dingen die ik nu als waardevol zie.

Ben je meer een skincare persoon, of ben je meer een make-up persoon?

Ik ben absoluut meer een skincare persoon. Ik waardeer leuke make-up en mijn geweldige make-up team heeft me geleerd er meer van te houden, maar mijn huid verzorgen is een van mijn favoriete manieren om zowel te ontspannen als iets goeds voor mezelf te doen.

Wat maakt het voor jou zo speciaal om woordvoerder van L’Oréal Paris te zijn?

Ik vind het geweldig om woordvoerder te zijn voor een merk dat vijftig jaar lang de empowerment van vrouwen viert. Ik heb het gevoel dat vrouwen in het algemeen niet mondiger worden gemaakt, tenzij ze jong en mooi zijn. En ik denk dat veel beautymerken zich richten op een vrouw van buiten en niet van binnen. De neveneffecten daarvan in onze cultuur zijn enorm, in termen van dat vrouwen niet per se gaan voor leiderschap, in termen van dat vrouwen niet altijd hun macht gebruiken. Het is erg verfrissend om een beautymerk te hebben dat schoonheid gelijkstelt aan het innerlijke.

'Omdat ik het waard ben.'

'Omdat je het waard bent' viert haar vijftigste verjaardag - wat betekenen die woorden voor jou?

'Omdat ik het waard ben' is een krachtige uitspraak voor mij omdat het gaat over het erkennen van je waarde en de kracht van je waarde die niet verbonden is met je uiterlijk, je leeftijd, of iets waar je moeite voor moet doen of je voor moet inspannen. Het gaat erom dat je je verbindt met dat deel van jezelf dat begrijpt dat je een waardevol mens bent, gewoon omdat je jezelf bent.

Wat is jouw favoriete L'Oréal Paris-product en waarom?

Mijn favoriete product van L'Oréal Paris is het Age Perfect Midnight Serum! Ik vind het geweldig hoe dit serum wonderen verricht op mijn huid en deze na het eerste gebruik zacht laat aanvoelen. Dit serum is verrijkt met antioxidanten, vitamine E en hyaluronzuur - alles wat ik nodig heb om mijn huid fris, zacht en glad te houden. Ik hou ook van de textuur - het trekt snel in en de niet-plakkerige finish verstopt mijn poriën niet.

Wat zijn de drie L'Oréal Paris-items die we in jouw make-up tasje kunnen vinden?

Om mijn huid voor te bereiden op make-up, is het Age Perfect Midnight Serum een must. De Volume Million Lashes mascara - ik vind het geweldig hoe klontvrij hij is en mijn wimpers volumineus maakt. De nieuwe Les Nus van Color Riche lippenstift in een geweldig rode kleur, die de hele dag blijft zitten - de naam van de tint is Nu Extreme. Ik ben er dol op!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity