Dit beautyproject van Harry Styles maakt 2021 in één klap beter

Harry, 'you light up my world like nobody else.'

Dat het goed met Harry Styles gaat, is een feit. Zo won hij bij de afgelopen Grammy's een Grammy voor Best Pop Solo Performance, was hij gezicht van de Gucci-talkshow, is hij druk met opnames voor onder andere Don’t Worry Darling en stond hij niet lang geleden natuurlijk op de cover van Vogue. Dat Harry nu ook met een nieuw beautyproject bezig is bewijst maar weer zijn multi-talent.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry's beautyproject

Ja Styles-fans, spits uw oren, want heugelijk nieuws vult de wereld vandaag. Als we Page Six mogen geloven is Harry namelijk druk bezig met het lanceren van zijn eigen parfum- en cosmeticalijn. Volgens de papieren zou Harry een aanvraag hebben gedaan om parfum en cosmetica te mogen verkopen. Hoewel we natuurlijk weten dat Harry wel houdt van 'vrouwelijke' entourage - zo maakt hij vaak genoeg statements met zijn boa's, bontjassen, jurken, make-up, sieraden en tassen - komt dit nieuws als een onverwachte verrassing. En we love it.

Harry Styles parfum en cosmetica

De 27-jarige Harry heeft de documenten ingeleverd in het Verenigd Koninkrijk voor een nieuw bedrijf met de naam 'Pleased As Holdings'. Hij zou het bedrijf samen met zijn assistent Emma Spring hebben opgezet. Om precies te zijn gaat het om een 'groothandel in parfum en cosmetica', wat inhoudt dat Harry en Emma van alles kunnen verkopen; van make-up en skincare tot parfum en nagellak. Wordt het een unisex make-uplijn? Of eerder een nagellak-walhalla? Het is nog even afwachten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity