Dit zijn de liefste moeder-dochter momenten van Romee Strijd met dochtertje Mint

Die glimlach heeft Mint in ieder geval van haar moeder.

Nederlands topmodel Romee Strijd is inmiddels meer dan een new mom van haar bijna zes maanden oude dochtertje Mint. Aangezien het voor Romee niet makkelijk was om zwanger te worden, doordat zij leidde aan een hormoonstoornis, is de vreugde om de geboorte van hun kindje des te intenser. Samen met haar vriend Laurens van Leeuwen kan ze - thanks to corona - veel tijd thuis doorbrengen met hun nieuwe kindje. Dat is dan wel weer een van de perks van tante 'Roon, gezien het feit dat Romee normaal gesproken de wereld overvliegt voor haar modellen jobs.

Romee Strijds dochtertje Mint

Eerst hield Romee haar lieve Mint nog graag voor zichzelf. 'Ik vind haar nog te klein. Het ene moment ben ik zo trots dat ik haar met iedereen wil delen, maar op andere momenten voel ik dat het beter is om te wachten totdat Mint zelf kan beslissen,' vertelde Romee op Instagram. Kort geleden besloot ze echter tóch haar Mint ook met de rest van de wereld te delen. En dat vráágt om een terugblik op de liefste momenten van Romee met baby Mint. En laat Vogue die nu voor je op een rij zetten. Enjoy.

De 11 liefste momenten van Romee Strijd met Mint

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De geboorte

'Deze foto zegt alles... je bent altijd mijn grootste steun geweest, waar we ook heen gaan of wat we ook doen. Ik ben zo dankbaar om je aan mijn zijde te hebben en je vader te mogen noemen van onze prachtige dochter,' aldus Romee over haar vriend Laurens.

2 Net thuis

'Ik voel me zo gezegend dat ik je eindelijk in mijn armen kan houden,' vertelt Romee.

3 De eerste wandeling

Alhoewel we Mint niet kunnen zien, was dit wel een bijzonder moment voor Romee. Voor het eerst met je baby samen naar buiten: it's a great thing.

4 De eerste keer sneeuw

We hoeven je niet te vertellen dat het geluk van deze foto spat toch?

6 De onthulling van haar gezichtje

Na lang nadenken besloot Romee er toch voor om Mints gezichtje te laten zien op haar social media. 'Ik ben zo trots en er is niemand die me zo blij maakt als zij, mijn liefde voor haar is onbeschrijfelijk,' vertelt Romee over haar dochtertje.

7 Borstvoeding

Een puur moment tussen Romee en baby Mint.

9 De eerste shoot

Na een lange pauze keert het topmodel terug naar de set, mét haar kleine beste vriendin.

11 Happy Hour

Één ding is zeker: lachen kan Mint in ieder geval al goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd