Meghan Markle geeft eerste grote interview sinds royal wedding

De hertogin zal te zien zijn in een documentaire over koningin Elizabeth.

Meghan Markle televisie interview royal wedding
Pool/Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry hebben het deze zomer rustig aan gedaan. Na de royal wedding was de media-aandacht voor de kersverse hertog en hertogin overweldigend. Ze verschenen na hun huwelijk samen tijdens een werkbezoek aan het buitenland en waren ook bij een aantal speciale gelegenheden te zien. Waarna ze een korte pauze inlaste. Deze week waren ze even in Londen, voor een optreden van Hamilton, waar ook bekend werd waar Meghan de laatste maand aan heeft gewerkt.

Queen of the World

Volgens bronnen heeft Meghan haar eerste televisieinterview gegeven sinds ze getrouwd is met prins Harry. De hertogin zal te zien zijn in een documentaire over koningin Elizabeth en Commonwealth, genaamd Queen of the World. De documentaire zou volgens de Daily Mail volgende maand al te zien zijn op de Britse televisie. Hierin laat de koningin ook weten haar werkzaamheden voor Commonwealth over te dragen aan jongere familieleden, waaronder Meghan Markle.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle