Claire Danes is bevallen van een tweede zoon

De Homeland-actrice en haar man acteur Hugh Dancy verwelkomen hun tweede kind.

claire-danes-bevallen-tweede-zoon
KambourisGetty Images

Gelukkig babynieuws voor de start van de week! Claire Danes is bevallen van een zoon van haar man Hugh Dancy. Dit bevestigde de uitgever van het koppel dit weekend via The Associated Press. Het jongetje is maandag 27 augustus ter wereld gekomen in New York.

Twee jongens

De Homeland-actrice en haar man, ook acteur en onder meer bekend van Hannibal, hebben samen al een andere zoon, dus nu zijn ze de gelukkige ouders van twee jongens. Hun eerste zoon genaamd Cyrus Michael Christopher is inmiddels vijf jaar. Het koppel ontmoette elkaar in 2011 op de set van de film Evening.

People maakte de geboorte als eerste bekend, nadat ze de actrice ook tijdens haar zwangerschap gesproken hadden. In juli 2018 vertelde Danes aan People: 'Ik voel me heel erg zwanger op dit moment. Ik draag absoluut een kind met me mee,' waarna ze ook aangaf langere tijd met zwangerschapsverlof te gaan, wat in de Verenigde Staten zeker niet gebruikelijk is: 'Het voelt als een enorme luxe. Toen ik zwanger was van mijn eerst zoon, heb ik doorgewerkt tot aan de achtste maand, dus dit voelt als een groot geschenk, om de kans te krijgen om even niets te doen.

Onthulling

Danes onthulde haar zwangerschapsnieuws tijdens de Amerikaanse Howard Stern's SiriusXM show in april 2018, toen ze aan de host zei: 'Ik ben zwanger. Ik ben serieus zwanger. Ik ben inmiddels ver in mijn tweede trimester.' Het leek erop dat de actrice toen al wist dat ze een zoontje zou krijgen, want toen de host doorvroeg naar het geslacht, antwoordde ze resoluut: 'Ik houd dit voor mezelf'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity