'Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd'

Zullen Justin Bieber en Hailey Baldwin elkaar binnenkort het jawoord geven?

justin-bieber-hailey-baldwin-getrouwd
Matthew SperzelGetty Images

Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin werden vorige maand gezien bij de rechtbank in New York. Eentje waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven, wat elk stel nodig heeft om op locatie te trouwen. Het was niet duidelijk of de twee elkaar ook het jawoord hebben gegeven. Vandaag maken Amerikaanse media bekend dat de twee waarschijnlijk op papier getrouwd zijn, en daarbij geen huwelijkse voorwaarden hebben vastgesteld.

'Emotioneel'

Volgens ooggetuigen werd Justin bijzonder emotioneel van deze gebeurtenis en zei hij huilend tegen Hailey: ‘Ik kan niet wachten om met je te trouwen, schatje.’ De Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ wist foto’s van het pasgetrouwde koppel te bemachtigen. Voor de huwelijksaangifte droeg Hailey een wit jurkje en verscheen Justin in een gestreept shirt. Eerder werd gedacht dat het om een huwelijkscertificaat ging, die 60 dagen geldig is vanaf het moment dat het is ingediend. Volgens ingewijden gaat het toch om een trouwakte, wat betekent dat de twee inmiddels getrouwd zijn. Verwacht wordt dat ze elkaar nog het jawoord zullen geven tijdens een ceremonie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity