Waarom Meghan Markle en prins Harry de verjaardag van Prins Charles zullen missen

De Duchess of Sussex zal de 70ste verjaardag van haar schoonvader niet bijwonen.

Hat, Uniform, Headgear, Fedora, Event, Fashion accessory, Formal wear, White-collar worker, Gesture,
Getty Images

De vader van prins William en Harry, Prins Charles, zal in november zeventig jaar worden. Deze gebeurtenis zal groots worden gevierd binnen de muren van Windsor Castle, waarbij de hele royal family aanwezig zal zijn. Echter zullen Meghan Markle en Prins Harry de feestelijke aangelegenheid niet bijwonen vanwege andere koninklijke verplichtingen.

Royal Tour

De Duke en Duchess of Sussex wonen sinds hun huwelijk verschillende koninklijke aangelegenheden bij, zoals deze maand een bijeenkomst ter nagedachtenis aan de Eerste Wereld Oorlog en de WellChild Awards, een van de jaarlijkse evenement waar prins Harry zijn publieke opwachting maakt. Meghan en Harry zullen binnenkort ook beginnen aan hun eerste royal tour en zullen reizen naar landen als Australië, Nieuw Zeeland, Fiji en Tonga. Daar zullen ze verschillende werkbezoeken doen. Dat betekent dat het koninklijke paar niet aanwezig zal zijn tijdens de viering van de verjaardag van vader en schoonvader prins Charles. Volgens ingewijden zal de vrouw van Charles, Camille, namelijk in oktober een concert en een extravagant diner organiseren in Buckingham Palace, tijdens de royal tour van Meghan en Harry. Zij zullen wel weer terug in het land zijn op de daadwerkelijk verjaardag van Charles, in november. Prins William en Kate Middleton zullen wel aanwezig zijn. Het zal de eerste officiële bijeenkomst zijn die Kate bijwoont na haar zwangerschapsverlof.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle