Meghan Markle in klassieke donkerblauwe look tijdens de Coach Core Awards

De hertogin van Sussex laat zien dat ze nog wel een balletje kan opgooien.

meghan-markle-coach-core-awards
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry speelden vandaag een balletje op de universiteit van Loughborough tijdens de Coach Core Awards. Voor de gelegenheid was Meghan gekleed in een klassieke donkerblauwe peplum top van Oscar de la Renta en een zwarte broek van Altuzarra.

Klassiek

Hoewel velen van mening zullen zijn dat donkerblauw en zwart geen goede combinatie zijn, bewijst de hertogin van Sussex het tegendeel. Haar asymmetrische Oscar de la Renta-blouse met smalle riem en rechte, licht uitlopende zwarte Altuzarra-broek zorgen voor een klassieke look. Daarnaast heeft ze haar lokken gestijld, wat we nog niet eerder hebben gezien bij de Britse royal.

Getty Images

Coach Core Awards

Coach Core is een programma binnen de Royal Foundation dat jonge mensen stimuleert werk te vinden binnen de sportwereld, volgens de website. Het programma werd opgezet in 2012, net na de Olympische Spelen, die toen in Londen werden gehouden. Tijdens de speciale gelegenheid brachten Meghan en Harry een bezoek aan de universiteit van Loughborough, waar dit jaar de Coach Core Awards werden gehouden. De twee maakten kennis met meerdere mensen binnen het programma en deden mee aan een aantal activiteiten. Ook al verscheen Meghan in haar typische klassieke, zakelijke look, ze liet ook zien dat ze zeker een sportieve kant heeft.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle