Gigi en Bella Hadid tussen shows door undercover in de Efteling

De modellenzusjes waren samen met hun familie in het Nederlandse pretpark, verkleed als ridders.

gigi-bella-hadid-efteling
Getty Images

Het is een drukke periode voor modellenzusjes Gigi en Bella Hadid. Na New York, Londen en Milaan is het deze week tijd voor Paris Fashion Week, waar de populaire, half-Nederlandse zussen hoogstwaarschijnlijk ook shows zullen lopen. Maar eerst tijd voor ontspanning. De familie Hadid (plus Kendall Jenner) bracht gisteren de dag door in de Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel.

Undercover

Op Instagram Stories deelde Gigi een aantal kiekjes van de familiedag in het Nederlandse attractiepark. Zo zagen we haar en zus Bella verkleed als ridders, wellicht als undercover-methode om niet ontdekt te worden. Ook moeder Yolanda Hadid, broertje Anwar Hadid, en goede vriendin en collega Kendall Jenner waren van de partij.

Gigi HadidInstagram
Gigi HadidInstagram
Gigi HadidInstagram

Drukke maand

Het is een drukke periode voor de familie Hadid. Zowel Gigi als Bella verschenen tijdens alle modeweken, en zullen naar verwachting ook hun gezicht laten zien tijdens Parijs Fashion Week deze week. Net als collega-vriendin Kendall Jenner, die na haar afwezigheid tijdens New York Fashion Week toch op de catwalk verscheen in Londen en Milaan. Met zo'n drukke maand is het niet zo vreemd dat de modellen even stoom moeten afblazen. En waar kan dat beter dan in de Efteling?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid