Meghan Markle en Prins Harry maakten dit weekend Amsterdam onveilig

Het koppel vierde feest tijdens de opening van SoHo House Amsterdam.

The Duke & Duchess of Sussex Visit The Nelson Mandela Centenary Exhibition
Getty Images

Wie dit weekend in Amsterdam was, had zomaar oog in oog kunnen staan met Meghan Markle en Prins Harry. Het koninklijk stel maakte een geheime weekendtrip naar onze hoofdstad om de opening van het SoHo House Amsterdam te vieren.

Drie dagen feest

The Evening Standard meldde gisteren dat Meghan Markle en Prins Harry aanwezig waren tijdens de grootse opening van het SoHo House in Amsterdam. Het feest duurde drie dagen en bestond volgens de Britse krant uit 'eten, drinken, slapen, dansen, boot varen en fietsen'. De hertog en hertogin van Sussex waren niet de enige beroemdheden op de gastenlijst. Zo waren onder meer ook acteurs Eddie Redmayne en Stanley Tucci, model Lily Cole en actrice Jenna Coleman aanwezig. De opening van de members club was niet de enige reden voor een groot feest. De gasten proostten namelijk ook op oprichter Nick Jones, die afgelopen zaterdag 55 jaar werd.

Geschiedenis

De festiviteiten begonnen op vrijdag met een tour door het Red Light District - waar Meghan en Harry niet bij aanwezig waren - en zaterdag ging het gezelschap op boottocht door de grachten. Zaterdagavond organiseerde Jones een diner in restaurant Cecconi's waar kreeft en tiramisu op het menu stonden. Zondag volgde een uitgebreide brunch met daarna een ontspannende dag in de Cowshed Spa. Dat de royals tijd vrijmaakten in hun drukke schema voor het feest van SoHo House is gezien hun geschiedenis niet verrassend. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in een privékamer van het SoHo House in Londen. Ook wordt er gezegd dat het vrijgezellenfeest van Meghan op een SoHo House locatie in de Engelse Cotswolds werd georganiseerd. Ondertussen zijn Meghan en Harry weer aan het werk. Het stel was maandag in Loughborough voor een potje basketbal tijdens de Coach Core Awards.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle