Beyoncé draagt Vivienne Westwood-catsuit tijdens 'On The Run II'-tour

De Amerikaanse zangeres droeg een metallic catsuit van Vivienne Westwood tijdens haar optreden met manlief Jay-Z in Santa Clara.

Fashion model, Performance, Fashion, Fashion show, Public event, Thigh, Leg, Event, Performing arts, Stage,
Getty Images

Beyoncé en haar looks tijdens haar On the Run II-wereldtournee met manlief Jay-Z, we zouden er zowaar een boek kunnen over schrijven. Haar favoriete merken die ze tijdens de tour draagt zijn ongetwijfeld Gucci en Givenchy, maar ze verraste iedereen al met Riccardo Tisci's ontwerp voor Burberry en kon het internet bezighouden met haar custom made Versace-look die ze in Chicago droeg. Afgelopen weekend was het weer zover; de 37-jarige Amerikaanse zangeres debuteerde een metallic look van het Britse modehuis Vivienne Westwood. En daar kwam, zoals we van Bey's verrassingseffecten gewoon zijn, een epische feature bij. Dit keer; een cape die zijn eigen leven leidde op het podium van de On the Run II-tour in het Levi's Stadium in Santa Clara, Californië.

Beyoncé LegionTwitter

Bedankt B!

De strakke Vivienne Westwood-catsuit had een laag uitgesneden neklijn en was versierd met pailletten die de hele catsuit opvulden. De Lemonade-zangeres werkte de look af met zilveren laarsjes en een micro-zonnebril. Het einde van de Carter's On the Run-tour is in zicht. De laatste show die het koppel zal geven staat gepland op donderdag 4 oktober. Deze fenomenale Westwood-look zal dus de laatste zijn die we mogen aanschouwen, want de kans dat deze nog zal worden overstegen is klein. Het is mooi geweest, bedankt B!

Bekijk de metallic cape in volle actie hieronder in het filmpje:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity