Deze twee Franse films over Kim Kardashians beroving zijn in de maak

Kim Kardashian werd in 2016 beroofd tijdens Paris Fashion Week, en dat blijkt voer voor filmmakers.

Face, Hair, Lip, Beauty, Blue, Skin, Black hair, Eyebrow, Head, Hairstyle,
Getty Images

Kim Kardashian West ging voorheen behoorlijk vaak naar fashionshows, maar nadat zij in oktober 2016 in haar appartement in Parijs werd vastgebonden en beroofd, werden dit soort bezoekjes spaarzamer. Het bleek een traumatische ervaring voor de socialmediaster, die van tien miljoen euro aan sieraden werd beroofd. Naar het schijnt wordt de gebeurtenis nu omgetoverd in niet één, maar twee films.

Fashion Week

Ten eerste is daar filmmaker Joann Sfar, die zijn nieuwe film Fashion Week (deels) op de beroving baseert. Alhoewel de film geen exacte kopie van de gebeurtenis wordt, dient het wel als 'grote inspiratiebron', vertelt hij tegenover Variety. Hij is overigens niet van plan om een directe Kim look-a-like voor de hoofdrol te casten, al moet het wel iemand zijn die 'representeert waar de ster voor staat'. De film zal vooral gaan over geweld tegenover vrouwen en de kloof tussen arm en rijk.

Les Bijoux de la Kardashian

Eerder dit jaar maakten de Franse journalisten Julien Dumond en François Vignolle al een boek over de gebeurtenis: Les Bijoux de la Kardashian (letterlijk: de sieraden van de Kardashian). Dat boek is wél letterlijk op de beroving gebaseerd, in tegenstelling tot de film Fashion Week. En wat is nou het geval: dit boek zou óók in een film omgetoverd worden, aldus Franse media. De beroving leeft nog steeds nogal in Frankrijk, naar het schijnt.

De beroving in 2016

Er was dan ook behoorlijk veel te doen rondom de beroving van Kim Kardashian. Zo klaagde Kim haar voormalige bodyguard Pascal Duvier en diens werkgever aan voor meer dan zes miljoen dollar, omdat hij haar alleen liet in de slaapkamer toen de dieven binnendrongen. Die rechtszaak loopt, drie jaar later, nog steeds. Er werden uiteindelijk 17 mensen gearresteerd in het kader van de beroving.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity