Waarom Kanye West afscheid nam van social media

Op aandringen van familie stopt Kanye West met social media

Street, Fun, Vacation, Event, Street performance, Tourism, Shoe, Dance, Road,
Getty Images

Het is een bewogen tijd voor Kanye West (41), die zijn imago maar al te belangrijk vindt: de rapper besloot al dat zijn naam vanaf nu YE zou moeten worden en beëindigde ineens al zijn social media-accounts. What's happening, YE? Nu blijkt dat het besluit wat betreft die social media-accounts meer voeten in de aarde heeft, want dit zou zijn wegens Wests gezondheid.

Tirades

Zo zou Kanye West zich eindelijk gerealiseerd hebben dat zijn social media-uitlatingen hem meer 'goed dan kwaad doen'. De Grammy-winnaar 'belandde aan op het punt dat het besef binnenkwam dat zijn tirade's ongezonde vormen begonnen aan te nemen' en daarom 'heeft hij zijn account ge-delete' – zo deelde een bron maandag met People. De uitgesproken muzikant sloot zowel zijn Twitter als Instagram-account op vrijdag, omdat het al zijn tijd in beslag nam en te veel impact had op zijn welzijn, aldus de bron. 'Als hij aan zijn Twitter-tirades begint, is het heel moeilijk voor hem om te stoppen', deelde de bron hiernaast: 'Het is als een obsessie en heeft veel effect op zijn dagelijks leven. Hij weet dat het niet gezond is, dus hij wil het nu op een lager pitje zetten.' Dit komt ook op aandringen van zijn familie, waaronder Kim Kardashian – met wie hij dochters North en Chicago en zoon Saint heeft – die 'het er mee eens is dat het de hoogste tijd is' dat hij afstand neemt van social media na de ene na de andere controverse. Waaronder dat hij een week lang een 'Make America Great Again Cap' droeg en zich nogal vreemd uitliet tijdens talkshows. 'Zij wil dat hij zich nu meer focust op zijn familie.' Zonder social media zou hij zich ook beter kunnen concentreren op zijn muziek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity