Dakota Johnson ontkent zwangerschapsgeruchten

Afgelopen zondag zouden Dakota en vriend zanger Chris Martin een gender reveal party hebben gegeven.

dakota johnson zwangerschapsgeruchten
Getty Images

Sinds zondag draait de geruchtenmolen rondom actrice Dakota Johnson en zanger Chris Martin overuren. De twee, die sinds vorig jaar een relatie hebben, zouden volgens Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ afgelopen zondag een gender reveal party hebben georganiseerd in Martins huis, wat zou betekenen dat het stel een kindje verwacht. Een woordvoerder van Johnson zegt nu dat de geruchten niet kloppen.

Gender reveal party

TMZ meldt dat er blauwe en roze ballonnen werden gezien bij het huis van Martin, en ook kwamen celebrities als Julia Roberts en Sean Penn op bezoek. Daarnaast waren de ouders van Johnson, Melanie Griffith en Don Johnson, ook aanwezig. Al deze informatie zou wijzen op een gender reveal party en dus een zwangerschap van de actrice. Zowel Dakota als Chris hebben het nieuws niet bevestigd. Een bron liet vervolgens aan Us Weekly weten dat Johnson niet zwanger is, en een vertegenwoordiger van de actrice vertelde tegen People dat het om het verjaardagsfeest ging van Dakota, die op 4 oktober haar 29ste verjaardag vierde. Hoewel dat zeer aannemelijk lijkt, werden er later op de dag een groot aantal blauwe ballonnen losgelaten vanuit Martins huis. Misschien was het toch een gender reveal party, misschien een ongelukkige keuze van decoratie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity