The Weeknd pakt uit op Instagram voor Bella Hadids verjaardag

Deze slideshow van Bella Hadid en The Weeknd is wel heel intiem.

Event, Fashion, Dress, Shoulder, Formal wear, Suit, Premiere, Fun, Smile, Flooring,
Getty Images

Het is overduidelijk dat model Bella Hadid en de Canadese muzikant Abel Tesfaye a.k.a. The Weeknd weer samen zijn. Ze werden afgelopen zomer regelmatig in matchende outfits hand in hand gezien in onder meer Cannes, Parijs en Tokio. Hiernaast maakte Hadids betere helft speciaal voor haar verjaardag afgelopen maandag een Instagram-slideshow, die, nouja, wel heel veelzeggend was. Hier en daar zelfs bijzonder intiem en persoonlijk.

Infinity Mirror

Zo deelde The Weeknd op zijn eigen Instagram een 'social media-spektakel' voor de tweeëntwintigste verjaardag van zijn geliefde, bestaande uit negen foto's waaronder ook een video van hemzelf en het topmodel. Hierbij zijn ze onder meer te zien in restaurants en bij Yayoi Kusama’s Infinity Mirrors expositie, maar ook bij een basketbalwedstrijd, tijdens karaoke en terwijl Bella Hadid een bad neemt gevuld met rozenblaadjes. Zou dat ook een van zijn cadeaus aan haar geweest zijn? Wie weet. Bij het bericht schreef The Weeknd: 'Happy birthday, angel'. Nu heeft het duo nog niet officieel bevestigd dat ze een koppel zijn, maar daden spreken luider dan woorden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid