Behati Prinsloo keert terug op Victoria's Secret catwalk

De Zuid-Afrikaanse Angel maakt haar comeback.

Fashion show, Fashion model, Fashion, Runway, Beauty, Performance, Public event, Model, Event, Fashion design,
Getty Images

Nu heeft de Zuid-Afrikaanse Angel Behati Prinsloo niet alle shows van Victoria's Secret afgelopen, omdat ze er even tussenuit was wegens zwangerschappen. Zo is het 30-jarige model moeder van Dusty Rose en Gio Grace Levine. Nu heeft ze weliswaar bekend gemaakt dat ze weer helemaal klaar is voor het lingerie-spektakel dit jaar.

Veteraan

Prinsloo heeft al sinds 2015 niet in de Victoria's Secret-show gelopen. De onthulling van haar comeback deed ze tijdens de talkshow van Andy Cohen. Hiervoor was dit nog niet bevestigd en werd ze ook niet gezien bij VS castings, waardoor onder meer Nederlandse Yasmin Wijnaldum uiteindelijk werd uitverkoren voor de show van eind 2018. Hierbij maakte Prinsloo trouwens ook per ongeluk de datum van de opnames bekend: 8 november. Behati Prinsloo wordt ook wel gezien als een soort Victoria's Secret-veteraan, want ze liep in maar liefst negen shows en opende in 2015. In 2016 en 2017 was ze afwezig, maar daarbij uitte ze op social media wel haar bewondering en liefde voor haar VS-collega's. Het wordt wachten hoe Prinsloo (en de andere Angels) er dit jaar in New York uit zullen zien. Na Balmain zal Engelse ontwerper Mary Katrantzou de kostuums verzorgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder