Joe Jonas en Sophie Turner bezegelen hun liefde met matching Toy Story-tattoos

Het Hollywood-koppel kiest voor een permanente manier om hun liefde naar elkaar te bewijzen.

joe-jonas-sophie-turner-matching-tattoos
Getty Images

Veel jonge Hollywood-koppels bezegelen hun liefde bezegelen door te gaan trouwen (Justin Bieber en Hailey Baldwin, Ariana Grande en Pete Davidson, en Nick Jonas en Priyanka Chopra, om er maar een paar te noemen), en ook Joe Jonas en Sophie Turner zijn sinds vorig jaar verloofd. Nu kiest het stel voor een andere, misschien wel permanentere, manier om hun liefde te vieren. De twee hebben namelijk matching tattoos laten zetten.

Toy Story

Volgens The New York Post heeft het verloofde koppel afgelopen weekend een bezoek gebracht aan tatoeëerder Mr. K. van tatoeage-shop Bang Bang in New York. Daar lieten ze matching tattoos zetten, met één deel van de zin op de ene arm en het andere deel op de andere arm. Zo lezen we “To infinity,” op de pols van Jonas en “& beyond” (inclusief mini-ruimteschip) op de pols van Turner, een verwijzing naar de filmklassieker van Pixar, Toy Story. Óf de twee lovebirds zijn groot fan van de filmreeks, óf ze vonden het gewoon een leuke manier om hun liefde naar elkaar te bewijzen. Hoe dan ook, er bestaat geen permanentere manier om de liefde te vereeuwigen. Laten we hopen dat de 29-jarige Jonas en 22-jarige Turner er nu geen spijt van krijgen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity