De ex-man van Meghan Markle is zojuist hertrouwd

Trevor Engelson en Tracey Kurland zijn dit weekend getrouwd in Californië

Event, Fashion, Shoulder, Leg, Fun, Dress, Fashion design, Suit, Haute couture, Smile,
Getty Images

Twee weken nadat Meghan Markle en Prins William trouwden voor het oog van de wereld, maakte Markle's ex-man de verloving met zijn nieuwe geliefde bekend. Afgelopen weekend was het zover: Trevor Engelson is hertrouwd in Californië. De Amerikaanse filmproducer en regisseur stapte in het huwelijksbootje met zijn vriendin, voedingsdeskundige Tracey Kurland tijdens een low-key ceremonie in Hidden Hills, Californië.

Trevor Engelson en zijn vrouw
Getty Images

Intieme ceremonie

Markle was tussen 2011 en 2013 met Engelson getrouwd. Toen bekend werd dat de actrice een relatie had met de prins van Engeland liet haar ex-man nog weten dat hij een serie wilde gaan maken over dit verhaal. Al is hier later niks meer over vernomen. Wellicht was hij te druk met het plannen van zijn nieuwe huwelijk en grote dag, welke werd gehouden in een privé-verblijf tijdens een intieme middag. Uit Instagram Stories van verschillende gasten is af te lezen dat het koppel er gelukzalig uitzag, waarbij zij gekleed ging in een off-shoulder witte bruidsjurk op midi-lengte. De bruidegom koos voor een relaxed blauw pak met een roze T-shirt eronder. Het paar is sinds november 2017 aan het daten. Volgens biografie Meghan, A Hollywood Princess huwden Markle en Engelson in Rios, Jamaica, in 2013 waarna zij niet veel later 'haar diamanten trouw- en verlovingsringen aan hem terugstuurde per post.' Laten we hopen dat het hem deze keer beter vergaat.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity