Volgens Melania Trump moeten 'vrouwen die mannen beschuldigen van seksueel misbruik eerst met bewijs komen'

In de nasleep van Brett Kavanaughs aanstelling bij Supreme Court.

Speech, Public speaking, Spokesperson, Event, Employment, Orator, Flag, Official, Job, Award,
Getty Images

Amerikaanse First Lady Melania Trump maakt momenteel een presidentiële tour door Afrika, waarbij ze onder meer Nairobi, Kenya, aandoet. Het is haar eerste solotrip, waarbij het niet stil blijft rondom haar persona wegens onder meer de kledingkeuzes die ze heeft gemaakt waaronder een tropische helm die velen ongepast vonden. Dit kan natuurlijk verschillend geïnterpreteerd worden, maar nu heeft ze tijdens een exclusief interview met ABC een heel duidelijk #MeToo statement gemaakt waar niemand omheen kan.

'Mannen moeten ook gehoord worden'

Hierbij moet gezegd worden dat Trump zelf eerder tijdens een toespraak zei: 'Het is een heel enge tijd voor jonge mannen in Amerika op dit moment.' Dit in de nasleep van vrouwen die naar voren zijn getreden om seksueel misbruik publiek te maken, waaronder Dr. Ford jegens Brett Kavanaugh – die nu toch onderdeel is geworden van de Amerikaanse Supreme Court. Toen Melania Trump werd gevraagd naar de #MeToo-beweging antwoordde ze: 'Ik steun vrouwen en ze moeten gehoord worden. We moeten ze steunen, maar daarbij ook mannen, niet alleen vrouwen.' Ze werd toen gevraagd of de mannen in het nieuws die beschuldigd waren onjuist zijn behandeld, waarop ze verklaarde: 'Ik support vrouwen, maar ze moeten wel met bewijzen komen. Je kunt niet zomaar tegen iemand zeggen: "Ik was aangerand of dit heb je mij aangedaan", want soms kan de media ermee aan de haal gaan en er een heel ander verhaal van maken. Dat is niet correct. Het is niet juist.' Hiermee lijkt ze dus de mening van haar man, President Donald Trump, te ondersteunen. Iets waardoor ze wederom zwaar onder vuur ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity