De bizarre vertoning van Kanye West in het Witte Huis liet zelfs Trump sprakeloos

Kanye West maakte zijn opwachting in het Witte Huis afgelopen week.

President Trump Hosts Kanye West And Former Football Player Jim Brown At The White House
Getty Images

Voor wie dacht dat we alles al gezien hadden binnen het presidentschap van Donald Trump: think again. Afgelopen dinsdag was met dank aan de opwachting van Kanye West in de Oval Office in het Witte Huis wellicht het meest bizarre moment in de historie van het Amerikaanse presidentschap.

Gebrabbel over alternatieve universums

De ontmoeting tussen West en Trump was opgezet om de twee in het bijzijn van camera's (Trump melkt een dergelijk mediamoment met de rapper uiteraard goed uit) in gesprek te laten gaan over de onder meer de hervorming van gevangenissen en criminaliteit in Chicago.

Op een bepaald moment zien we Kanye brabbelen over alternatieve universums, terwijl hij poogt Trump te overtuigen om het lid van een gang in Chicago Larry Hoover vrij te spreken.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

West haalt ook zijn ideeën aan om het 13e Amendement af te schaffen, het Amendement dat een einde maakte aan de slavernij in de Verenigde Staten. 'Er zijn veel zaken die onze geestelijke gezondheid aantasten dat onze gekke dingen laat doen, dat ons in de valkuil van het 13e Amendement laat vallen,' aldus West. 'Ik zei wel 'afschaffen' met de pet op, want waarom zou je iets houden dat een valkuil is?'

'Als je een vloer bouwt, dan is de grondwet de basis van onze industrie, toch, van ons land, van ons bedrijf,' vervolgt West. 'Zou jij een valkuil willen bouwen dat als je het verpest en er gaat per ongeluk iets mis, je dan valt en je per ongeluk naast de Unabomber eindigt?'

De uitleg van de rapper sneed geen hout, maar de grotere kwestie was: waarom zou een zittende Amerikaanse president überhaupt de afschaffing van het 13e Amendement overwegen? Plus, waarschijnlijk is Trump de eerste die de zin 'mother fucker' in de Oval Office uitsprak, toen hij zei: 'Trump is op zijn eigen heldenpad momenteel. Hij had wellicht niet gedacht dat hij een gestoorde mother-fucker als Kanye West hem zou steunen.'

Wat deze meeting nog kan opbrengen

Maar deze meeting heeft gelukkig wellicht nog een positief effect. Afgelopen mei was het Kim Kardashians beurt om bij Trump op bezoek te gaan om vrijspraak te bespreken van de 63-jarige grootmoeder Alice Marie Johnson. Trump is verzot op mensen die hem bewonderen, met name beroemdheden. Dus als West Trump aan het denken kan zetten over het aanpassen van onredelijke gevangenisstraffen, dan is alle gekheid op een stokje wellicht nog wat waard.

Bekijk de hele ontmoeting tussen de twee:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity