Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving

Het Hollywood-koppel verbreekt hun verloving van een paar maanden.

ariana-grande-pete-davidson-verbreken-verloving
Getty Images

Ariana Grande en Pete Davidson hebben besloten hun verloving te verbreken. Grande en Davidson verloofden zich afgelopen juni toen ze slechts een paar maanden bij elkaar waren. Hun relatie begon vrij kort na de breuk met onlangs overleden rapper Mac Miller. Naar verluidt was zijn overlijden de druppel voor Ariana en heeft ze meer tijd nodig voor zichzelf. Zij en Pete hebben er daarom voor gekozen niet verder te gaan met hun relatie.

Breuk

Het Hollywood-koppel maakte de afgelopen maanden de indruk van een gelukkige relatie, met een duidelijke aanwezigheid op social media. De twee lieten onlangs zelfs nog gezamenlijke tattoos zetten. Een bron vertelde aan People dat alles tussen de twee te snel ging en dat het daarom geen verrassing is dat het koppel heeft besloten uit elkaar te gaan. Ariana en Pete ontmoetten elkaar in 2016 op de set van de Amerikaanse talkshow Saturday Night Live en woonden sinds kort samen in New York.

Moeilijk jaar

De relatiebreuk volgt na een moeilijk jaar voor Grande. In de afgelopen paar weken heeft de zangeres haar verschijningen tijdens Saturday Night Live geannuleerd en op een recent benefietgala vertelde ze dat ze meer tijd nodig te heeft om te rouwen om de dood van haar ex-vriend Mac Miller, die op 26 september overleed aan een drugs overdosis. Ook gaf de zangeres in een interview met de Britse Vogue aan de terroristische aanslag tijdens haar concert in Manchester van vorig jaar maar moeilijk te kunnen verwerken. Na alle gebeurtenissen in Grande’s leven komt de breuk tussen haar en Davidson dan ook niet aan als een verrassing. Zowel Pete als Ariana hebben nog geen commentaar gegeven op het einde van hun relatie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity