Doria Ragland heeft gereageerd op Meghan Markle's zwangerschap

Meghan Markle's moeder Doria Ragland over het nieuws van haar toekomstige kleinkind.

reactie-moeder-meghan-markle-zwangerschap
Getty Images

Na weken van speculatie hebben Meghan Markle en prins Harry aangekondigd dat ze hun eerste kind verwachten in het voorjaar van 2019. Voor haar zwangerschap roept Meghan de hulp in van haar moeder Doria Ragland, die naar verluidt naar Londen zal verhuizen om samen met het koninklijke paar de aankomende royal groot te brengen. Hoewel Doria hoogstwaarschijnlijk een van de eersten was die het babynieuws te horen kreeg, heeft ze vandaag een officiële reactie gegeven.

Reactie

Volgens de Britse koninklijke commentator Emily Nash is 'Doria erg blij met het mooie nieuws en kijkt ze ernaar uit haar eerste kleinkind te verwelkomen.' Dat heeft een woordvoerder van Kensington Palace laten weten aan The Telegraph. Ook 'koningin Elizabeth, de hertog van Edinburgh, prins van Wales, hertogin van Cornwall, en hertog en hertogin van Cambridge zijn erg blij voor het koppel en waren in de gelegenheid ze afgelopen vrijdag te feliciteren tijdens de bruiloft (van prinses Eugenie en Jack Brooksbank, red.),' voegt de woordvoerder aan het statement toe.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nanny

Dat Meghan haar moeder boven een nanny zou verkiezen, komt als geen verrassing. De hertogin van Sussex heeft een hechte band met haar moeder, en heeft haar graag in de buurt. Zo zal Doria volgens bronnen verhuizen naar Londen om dicht bij Meghan te kunnen zijn en te helpen bij de opvoeding van de royal baby. Doria stopte onlangs al met haar baan als maatschappelijk werkster voor de kliniek Didi Hirsch en is volgens The Daily Mail al gezien bij The Cradle Company, een opvoedingskliniek gebaseerd in Los Angeles.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle