Angelina Jolie is totaal onherkenbaar met blond haar

Het nieuwe kapsel van de actrice doet sterk denken aan Jolie's Girl, Interrupted-dagen.

angelina-jolie-onherkenbaar-blond-haar
Getty Images

Angelina Jolie staat bekend om haar lange, donkerbruine lokken, die ze vaak los of in een nonchalant opgestoken knot draagt. Voor haar rol in de nieuwe film Come Away krijgt de actrice een compleet nieuwe look aangemeten. Zo zien we Jolie met blond haar, wat we al eens eerder bij de actrice hebben gezien in de beruchte film uit 1999, Girl, Interrupted.

Blond

Acteur David Oyelowo deelde een foto op Instagram met de gehele crew van de film, inclusief de 43-jarige actrice. Het is eerst even zoeken, maar dan zien we Jolie, het zij volledig onherkenbaar. Zo draagt ze een lichtblonde pruik, met haar lokken op ouderwetse wijze opgestoken, wat goed lijkt te passen bij haar zwarte jurk met hoge halslijn. 'Onze film Come Away is nu in de maak! Kan niet wachten om deze magische herinterpretatie van Alice in Wonderland en Peter Pan te delen met jullie,' schrijft Oyelowo bij de foto. De film is een vervolg op de sprookjes Alice in Wonderland en Peter Pan, waarin Alice en Peter broer en zus zijn en Jolie en Oyelowo hun ouders spelen. De verschijningsdatum van de film is nog niet bekend gemaakt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity