Meghan Markle spreekt zich voor het eerst uit over zwangerschap

De hertogin van Sussex heeft de eerste cadeau's voor haar baby al ontvangen.

meghan-markle-spreek-zich-uit-zwangerschap
Getty Images

Op maandag 15 oktober brak het nieuws dat Meghan Markle en prins Harry hun eerste kindje verwachten. Dat maakte het koninklijke paar bekend op hetzelfde moment dat ze begonnen aan hun royal tour door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Koninkrijk Tonga. Het blijde nieuws werd naar buiten gebracht door Kensington Palace, maar de hertogin zelf sprak zich nog niet eerder uit over haar zwangerschap. Tijdens het bezoek van Meghan en Harry aan Sydney waren de twee aanwezig bij de welkomstceremonie bij het Admiralty House, waar zowel Meghan als Harry reageerden op het grote nieuws.

Cadeau's

In het Admiralty House hadden Meghan en Harry eerst een ontmoeting met de Australische Sir Peter Cosgrove en zijn vrouw. Als welkomstcadeau kreeg het koninklijke paar een knuffel van een kangoeroe, waarop Meghan zei: 'Ons eerste babycadeau!' Daarnaast kregen de hertog en hertogin van Sussex ook nog eens een paar mini-laarsjes van UGG, het bekende schoenmerk uit Australië. Meghans reactie op de kleine laarzen was vervolgens 'Oh my goodness'.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'We zijn er klaar voor'

Na de welkomstceremonie hadden Meghan en Harry ook een ontmoeting met Eddie Woo, een wiskundeleraar en tevens YouTube-ster, die het paar vertelde over zijn drie kinderen die allemaal 'veel energie' kosten. Zijn vrouw Michelle voegde daaraan toe: 'Er is geen rust, maar je haalt er zoveel voldoening uit.' Meghan lachte en antwoordde: 'We zijn er klaar voor! We zijn erg enthousiast to join the club.' Ook prins Harry heeft zich uitgesproken over de zwangerschap van zijn vrouw. 'We konden oprecht geen betere plek bedenken om het nieuws over onze aankomende baby aan te kondigen, of het nu een jongen of een meisje wordt,' zei de prins in een korte speech tijdens de ceremonie.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zwangerschap

De ceremonie was tevens de eerste publieke verschijning van Meghan sinds het nieuws van haar zwangerschap naar buiten is gekomen. Maandagochtend liet Kensington Palace weten dat Meghan in verwachting is. 'Uwe hoogheden de hertog en hertogin van Sussex willen graag met u mededelen dat de hertogin een baby verwacht in het voorjaar van 2019,' was te lezen in het officiële Twitter-bericht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle