Chrissy Teigen spreekt uit over onenigheid met Kanye West en Donald Trump

Chrissy Teigen onthult de nasleep tussen haar familie en Kanye West en spreekt uit over de blokkering van Donald Trump.

Chrissy Teigen, John Legend, Kanye west, Donal Trump
Getty Images

Chrissy Teigen vertelt openhartig over haar relatie met Kanye West en Donald Trump in het november issue van de Amerikaanse Vogue. Het is tegenwoordig onvermijdelijk om door social media heen te scrollen en niet een post van Chrissy Teigen en haar familie tegen te komen. Buiten haar dagelijkse posts over haar familie en haar nieuwe recepten deelt ze met ons ook geregeld haar mening over haar goede- en slechte relaties via Twitter.

Onenigheid met Kanye

De West's en Legend's zijn al een lange tijd goed bevriend met elkaar. Kim Kardashian West en Chrissy Teigen delen dan ook vaak nieuwtjes over elkaar dat ze spotten op verschillende mediakanalen vertelt Chrissy in Vogue. Zo hebben de Legend's dan ook van dichtbij de controversiële vriendschap van Kanye West en Donald Trump zien uitbloeien. Legend was dan ook een van de vrienden van Kanye die hem probeerde te pleiten bij het publiek maar dat werd al snel een heftige onenigheid over de geschiedenis en Amerikaanse politiek tussen de twee. In Vogue's November issue deelde Chrissy Teigen: 'Je kunt niet altijd maar denken dat je gelijk hebt ten alle tijden. Dat is juist wat ons verschrikkelijk maakt. Mijn mening is erg liberaal en dan denk ik bij mezelf, hoe kan iemand dat niet zijn? Maar iedereen heeft het recht op zijn eigen mening.' De West's en Legend's zijn dan nu ook weer op goede termen.

Geblokkeerd door Trump

Hoewel Chrissy Teigen wordt gezien als een van de meest sympathieke social media influencers ligt zij constant in de strijd met Donald Trump die haar dan ook heeft geblokkeerd op zijn Twitter-account. Hoewel Teigen altijd al kritisch was over Trump, zelfs voordat hij president werd, was het de nogal tamme tweet -“Lolllllll no one likes you”- die te ver ging voor Trump. Zelf zegt Teigen erover dat het haar angst geeft om door de president van Amerika geblokkeerd te worden in het openbaar. Een federale rechter heeft onlangs de tweets van Trump verklaard als een deel van het presidentiële openbare archief en stelt dat het blokkeren van gebruikers ongrondwettig is, hier blijft Trump stil over. Teigen zelf gebruikt haar man's telefoon om up to date te blijven met Trump's tweets. John Legend zelf zegt 'Ik snap nog steeds niet waarom hij haar heeft geblokkeerd. Ik heb zelf ook dingen gezegd over Donald Trump. Misschien kom het omdat ik een man ben?'

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity