Kim Kardashian en Kanye West zijn uit elkaar: of schijn bedriegt?

Hoe de Amerikaanse Elle Amerikanen om de tuin wist te leiden met een simpele tweet.

2016 MTV Video Music Awards - Arrivals
C FlaniganGetty Images

Kim Kardashian en Kanye West zijn uit elkaar. Althans, dat is wat je zou opmaken uit een tweet die de Amerikaanse Elle plaatste. Met de tweet zorgde het medium voor grote oproer in de showbizz wereld en onder de fans van het meest bekende koppel van de Verenigde Staten.

Alleen op het moment dat je op de tweet klikt, word je niet geleid naar een artikel over de break-up, maar een pagina waar je je als Amerikaan kunt registreren om te stemmen voor de aanstaande tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten. 'Vrouwen hebben langzittende politici uit het zadel gekregen en voor historische verkiezingsraces gezorgd. Nu heb jij de kans op ze te stemmen', schrijft Elle op hun site. De deadline voor kiezersregistratie loopt de komende dagen in het merendeel van het land af. De tweet is inmiddels ruim 7200 keer gedeeld en heeft bijna 10.800 likes.

Het is overigens niet de eerste tweet rond Kim en Kanye die de afgelopen tijd werd verstuurd door een prominent social media account om mensen te stimuleren zich te registreren. De transgenderactiviste Ashlee Marie Preston had zaterdag al een tweet de wereld ingestuurd die de zogenaamde breuk tussen Kardashian en West.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Inmiddels heeft Elle diens verontschuldigingen aangeboden in een nieuwe tweet.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity