Priyanka Chopra zegt geïnspireerd te zijn door zwangerschap Meghan Markle

Met Priyanka Chopra en Nick Jonas hun bruiloft in de nabije toekomst beginnen de baby kriebels te komen.

Priyanka Chopra
Getty Images

Met de royal baby van Meghan Markle en prins Harry onderweg beginnen de baby kriebels overal op te duiken. Priyanka Chopra, goede vriendin van Meghan die onlangs verloofd is geraakt met de tien jaar jongere zanger Nick Jonas vertelde E! News hoe zij ook aan het overwegen is om haar familie te starten.

'Ik moet ook maar beginnen'

Priyanka werd dinsdag door het medium gevraagd wat zij van de Hertogin van Sussex' zwangerschap vond. Met een charmante lach zei Chopra: 'Ik heb nu een paar vrienden die in verwachting zijn en dan begin ik toch te denken dat ik zelf ook maar moet beginnen'. Priyanka en Nick Jonas begonnen te daten in mei waar ze hun officiële debuut maakten als koppel op het Met Gala, en kondigden hun verloving aan in juli, slechts acht weken later. Nu dat de twee in de nabije toekomst gaan trouwen lijkt het er op dat we niet meer lang daarna zullen moeten wachten op meer goed nieuws van het koppel.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity