Pete Davidson spreekt over de breakup met Ariana Grande

De comedian deed zaterdag een boekje open over het einde van zijn relatie tijdens de Pete for America comedy show.

Ariana Grande Pete Davidson in New York City - July 11, 2018
Raymond HallGetty Images

Een week nadat Ariana Grande en Pete Davidson hun verloving verbraken, spreekt Davidson zich nu voor het eerst over de breakup uit.

'Ik wil hier niet zijn'

Zaterdag co-hostte de 24-jarige comedian en crew lid van Saturday Night Live de Judd & Pete for America comedy show, waar hij de avond opende met een opmerking over de breakup, dat vorige week wereldwijd door de pers werd gecovered: 'Nou, zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, wil ik hier niet zijn. Er is veel gaande,' zou Davidson het publiek verteld hebben aldus E! News. 'Heeft iemand hier een kamer vrij? Of is iemand op zoek naar een huisgenoot?' Davidson verwees hier naar het feit dat hij niet langer meer zal verblijven in het peperdure appartement (omgerekend zo'n 18 miljoen euro) waar hij met met Grande samenleefde in New York.

Ondertussen heeft Ariana Grande (25) zich nog niet uitgesproken over het nieuws en hun geannuleerde bruiloft. Eerder deze maand hield de zangeres een korte social media break, maar ze verscheen wel voor haar optreden A Very Wicked Halloween, een tv special dat op 29 oktober in de Verenigde Staten wordt uitgezonden.

Davidson en Grande ontmoetten elkaar dit jaar in mei, waarna alles in sneltreinvaart leek te gaan: na een aantal weken gedate te hebben trok het stel al bij elkaar in en adopteerden ze zelfs een biggetje, genaamd Piggy Smallz. Daarnaast namen ze ook matching tattoos, hoewel Davidson inmiddels een aantal van deze tattoos heeft laten veranderen. Tijdens zijn optreden zaterdag zou hij gegrapt hebben: 'Ik heb ook een aantal tattoos veranderd, dat is leuk. (...) Ik ben nu zelfs bang om mijn moeder te laten tatoeëren omdat ze mij dan zou verlaten.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity