Model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa zijn een stel

Na maandenlange geruchten hebben de twee het eindelijk bevestigd.

winnie-harlow-wiz-khalifa-relatie
Johnny NunezGetty Images

Er gingen al maandenlang geruchten dat model Winnie Harlow en rapper Wiz Khalifa een koppel zouden vormen. Nu lijken ze hun relatie te hebben bevestigd. Zo werden de twee hand in hand gezien tijdens een basketbalwedstrijd van de LA Lakers. Daarnaast deelde het 24-jarige model het nieuws gisteren zelf op Instagram. Winnie plaatste een foto van haarzelf en Wiz, waarop ze van top tot teen gekleed is in een look uit de nieuwe Fendi x Fila-collectie. Khalifa deelde dezelfde foto op zijn Instagram-account.

Geruchten

Sinds begin dit jaar werden Harlow en Khalifa aan elkaar gekoppeld, hoewel het model nog niet zo lang geleden samen was met Formule 1-coureur Lewis Hamilton, met wie ze samenwerkte voor de nieuwe Tommy Hilfiger Icons-collectie. Zo werden het model en de 31-jarige rapper al innig gezien in een club in Atlanta afgelopen zomer, en verscheen Harlow op Khalifa's release party van zijn nieuwe album. Wiz Khalifa was eerder getrouwd met model Amber Rose. Samen kregen zij een zoon in 2013, maar na een huwelijk van veertien maanden besloten de twee uit elkaar te gaan. Rose vertelde vorige maand aan Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ dat ze achter een relatie van Harlow en Khalifa zou staan. 'Ze is een schat,' aldus Rose.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity