Prins Harry hoopt dat de royal baby een meisje wordt

Hoopt prins Harry het alleen, of weet hij het al zeker?

prins-harry-royal-baby-meisje
Samir HusseinGetty Images

Vorige week maandag was iedereen in rep en roer over de aangekondigde zwangerschap van Meghan Markle. Het is inmiddels een week later, maar het grote nieuws gonst nog flink door in de media. Prins Harry en Meghan zijn momenteel in Australië als onderdeel van hun royal tour door Oceanië. Tijdens een wandeling in Sydney sprak de prins zich uit over het geslacht van de baby.

Een meisje?

Hoewel het koninklijke paar nog niets hebben gezegd over het geslacht van hun toekomstige kind, weten we in ieder geval al wel wat de wensen van de hertog van Sussex zijn. Zo riep een fan naar Harry tijdens zijn bezoek aan de Australische stad: 'Ik hoop dat het een meisje wordt!' waarop de prins reageerde met: 'Ik ook!' Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat het koninklijke paar al lang op de hoogte is van het geslacht van hun royal baby (Meghan is inmiddels al ongeveer drie maanden zwanger), maar de kans is net zo groot dat ze beiden nog geen idee hebben. Het lijkt er in ieder geval op dat Harry zo zijn eigen voorkeur heeft.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Babynamen

Sinds het nieuws van Meghans zwangerschap bekend werd, gaan er al geruchten over de eventuele naam van hun aankomende baby. Zo worden er zelfs al weddenschappen gesloten in het Verenigd Koninkrijk over hoe het eerste kind van Meghan en Harry gaat heten. James, Arthur en Edward zijn onder meer de grote kanshebbers voor als het een jongetje wordt, en in het geval van een meisje, worden onder andere Diana, Victoria en Elizabeth aangedragen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity