Meghan Markle draagt huwelijkscadeau van prins Charles tijdens Royal Tour

Meghan Markle draagt het cadeau tijdens speciale gelegenheden.

meghan-markle-juwelen-huwelijkscadeau-royal-tour
Samir HusseinGetty Images

Meghan Markle en prins Harry zijn bezig met hun eerste Royal Tour als hertog en hertogin. Na een bezoek aan Australië bezochten Meghan en Harry gisteren Fiji. Voor de aankomst koos de hertogin van Sussex van een witte jurk van Zimmerman en combineerde het met een waardevolle armband, cadeau gedaan door haar schoonvader prins Charles.


Pool/Samir HusseinGetty Images

Royal gift

Het is niet de eerste keer dat Meghan de diamanten armband draagt. Ze droeg de tennisarmband ook op de avond voor dat royal wedding en ook tijdens de verjaardag van prins Charles, dat groots werd gevierd in Londen. Volgens bronnen is Charles dol op Meghan en heeft hij haar met open armen verwelkomd in de familie. Zo zou hij hebben gezegd dat Meghan ‘het beste is wat Harry is overkomen’. Blijkbaar is dat gevoel wederzijds en kiest Meghan ervoor om de armband op speciale momenten te dragen, zoals tijdens de aankomst en het staatsdiner in Fiji.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle