Amy Schumer deelt 'echte' foto's van zwangerschap

Amy Schumer ziet veel verschillen tussen haar en Meghan Markle's zwangerschap.

amy-schumer-meghan-markle-zwangerschap
Josiah KamauGetty Images

Amy Schumer, die zwanger is van haar eerste kind, kan niet stoppen met het vergelijken van haar zwangerschap met royal Meghan Markle. De Amerikaanse komiek die bekend staat om haar zelfspot plaats hilarische foto's van haarzelf in vergelijking met Meghan Markle op social media.

In een van de post schrijft Schumer 'ik heb de baby al gebaard' bij een foto waar ze te zien is met een pop. 'Ik heb het in vier maanden gedaan. Laat Meghan dat maar eens voor elkaar krijgen.'

Eonline

Vandaag post Schumer een foto van zichzelf waarin ze laat doorschemeren dat ze last heeft van ochtendmisselijkheid, een veelvoorkomende zwangerschapsklacht. Ze schrijft: 'vandaag is Markle in Fiji. #same #milf'. Daarbij verwijst naar het feit dat zij boven de pot hangt terwijl Meghan Markle straalt in beeldschone zwangerschapslooks in de Oceanië.

Eonline

Zwangerschapaankondiging

Maandag plaatste Schumer de eerste foto, de zwangerschapsaankondiging. Ze fotoshopte haar gezicht en dat van haar man Chris Fischer op het lichaam van Harry en Meghan. De originele foto van Harry en Markle werd gefotografeerd tijdens hun Royal Tour door Australië. Op een van de foto's is te zien hoe Meghan liefdevol haar buik vasthoudt. Onder de foto schrijft Amy: 'Ik sta op het punt om spannend nieuws met jullie te delen via het Instagramkanaal van Jessica Ceyellin, dus volg #newsnotnoise. Zij zal vertellen wat het nieuws is. Volg haar en stem!' Schumer liet journalist Jessica Yellin het nieuws over haar zwangerschap mededelen samen met Schumer's lijst van politieke kandidaten voor de Amerikaanse verkiezingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity