Kanye West ontwerpt antidemocratische T-shirts

Ye roept zwarte Amerikanen op om zich terug te trekken uit de Democratische partij.

kanye-west-trump-blexit
Consolidated News PicturesGetty Images

Kanye West heeft T-shirts ontworpen die zwarte Amerikanen oproepen om de Democraten de rug toe te keren. De rapper noemt zijn beweging Blexit. Kanye is een supporter van de zittende Republikeinse president Donald Trump. Samen met zijn vrouw Kim Kardashian onderhoudt ‘Ye’ warme banden met de president.

Blexit

Eerder deze maand maakte Kanye zijn opwachting in het Witte Huis, voor een gesprek met Trump. Daarin liet hij weten Trump en zijn regering te steunen. Met de T-shirts support Ye Blexit, de beweging die door Candace Owens werd geïntroduceerd. De door Kanye ontworpen shirts doken zaterdag op in Washington bij de Young Black Leadership Summit van Turning Point USA (TPUSA), een bijeenkomst van jonge zwarte conservatieven. De rapper was zelf niet bij de bijeenkomst, maar volgens de organisatie voelde het wel alsof hij erbij was. Op de shirts is niet alleen de tekst Blexit te lezen. Ook staat er We Free. Op de Blexit-website is te lezen dat Blexit 'a frequency for those who have released themselves from the political orthodoxy. It is a rebellion led by Americans wishing to disrupt the simulation of fear’ is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity