Selena Gomez onttroond als meest gevolgd persoon op Instagram

En dit is haar opvallende opvolger.

selena gomez instagram
Neilson BarnardGetty Images

De Amerikaanse zangeres Selena Gomez heeft haar titel verloren als de meest gevolgde persoon op Instagram aan de Portuguese voetballer Christiano Ronaldo. Christiano was al een lange tijd in de race als meest gevolgde persoon op Instagram en heeft Selena vanochtend overtroffen. Met een following van 144,308,767 voor Selena en 144,309,204 voor Christiano staan ze relatief nek-aan-nek. De groeiende populariteit van Ronaldo op Instagram is niet minder dan opvallend te noemen gelet de recente beschuldigingen van verkrachting aan zijn adres.

Selena's strijd met mentale gezondheid

Het nieuws komt op het moment dat Selena heeft aangekondigd een break te nemen van social Media en behandeling zou zoeken voor haar geestelijke gezondheid. Al eerder heeft Selena zich uitgesproken over haar band met social media en vertelde zij dat haar Instagram niet de realiteit was en dat zij die zelf ook niet meer persoonlijk gebruikte, maar haar managing team deze beheert. Zo vertelde Selena aan Elle: 'Ik ben al maanden niet meer op Instagram en de reden daarvoor is dat het niet de werkelijke ik laat zien'. Ook zei Selena tijdens een Insta Live op haar Instagram account afgelopen september: 'Aantallen doen er niet aan toe. (...) Het maakt mij niet uit hoeveel volgers ik heb. Het is zo gek dat zoveel mensen hier over geobsedeerd zijn. Relax iedereen'.

Ronaldo's beschuldiging

Ondertussen wordt de Portuguese voetballer Christiano Ronaldo beschuldigd van verkrachting in 2009 in een hotel in Las Vegas door het Amerikaanse model Kathryn Mayorga. Alhoewel de rechtszaak al sinds 2009 gaande is kwam deze nu weer te op als gevolg van de #metoo movement. De 33-jarige voetballer zou Mayorga een zwijgcontract hebben laten tekenen en omgerekend zo'n 330.000 euro hebben betaald. Maar het model eist nu schadevergoeding. Zelf zegt Ronaldo hierover: 'Hoezeer ik mijn naam ook wil zuiveren, ik weiger mee te doen aan het mediacircus dat is ontstaan'. De politie van Las Vegas onderzoekt nu de zaak. Deze aantijgingen lijken de Instagram community gelet bovenstaand nieuws juist gestimuleerd te hebben om de bekende voetballer te gaan volgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity