Meghan Markle blijkt toch actief te zijn op social media

Tijdens de royal tour sprak de Hertogin van Sussex over de effecten van social media en dat ze blij is dat ze niet meer na hoeft te denken over likes.

meghan markle in nieuw-zeeland Marenui Cafe over social media
Getty Images

Voordat Meghan Markle trouwde met prins Harry en een officiële Britse royal werd was ze een actieve social media user. Zo stond zij bekend om haar lifestyle blog The Tig waar zij veel over zich zelf deelde, van favoriete restaurants, mode must have's en haar ervaringen als kind van een zwarte moeder en witte vader in Amerika. Vanwege haar nieuwe koninklijke titel heeft Meghan al haar social media kanalen moeten sluiten. Dit belet haar echter niet om zich uit te spreken over de effecten van social media op onze maatschappij, zo ook tijdens haar royal tour door Nieuw-Zeeland.

Meghans zorgen

In Nieuw-Zeeland spraken Meghans en prins Harry met de vrijwilligers van Live For Tomorrow, een organisatie voor geestelijk gezondheidszorg voor jongeren. Over social media gebruik door jongeren zei Meghan:'Je ziet foto's op social media en je weet niet of ze er echt zo uit zien of dat het misschien een filter is. Je zelfbeeld kan negatief worden beïnvloed als het allemaal gebaseerd is op likes'. Dit is overigens niet de eerste keer dat Meghan zich uitspreekt over social media sinds ze toegetreden is tot het koninklijk huis. Zo vertelde ze eerder tijdens de royal tour dat ze het bevrijdend vond om niet meer na te hoeven denken over hoeveel likes haar foto's krijgen.

De Hertog en Hertogin stiekem toch op social media

Maar wat blijkt: op de achtergrond is Meghan nog wel actief op social media. De officiële social accounts van Meghan, Harry, William en Kate worden beheerd door Kensington Palace, en onlangs poste het Kensington Palace Instagram-account een foto vanuit de de eerste rij van de Invictus Games Openingsceremonie waar te zien is dat Prins Harry een speech geeft. De foto credit luidt 'The Duchess of Sussex', wat betekent dat de foto is gemaakt door Meghan. Maar niet alleen Meghan zit stilletjes op de account van het paleis, een paar dagen na Meghans post kwam er een Instagram story vanuit een helikopter waar prins Harry werd gecredit.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle