Beyoncé kiest voor pixie cut met Toni Braxton Halloween-kostuum

Beyoncé met haar kortste haar ooit

Hair, Fashion model, Long hair, Hairstyle, Beauty, Brown hair, Blond, Fashion, Chin, Lip,
Instagram Beyoncé

Het is weer tijd voor Halloween. In Nederland misschien hier en daar gevierd, maar in Amerika wordt er uitgepakt. Zo ook onder sterren, waaronder dé kameleon onder de zangeressen: Beyoncé. Queen B kroonde zichzelf tot queen of Halloween met een kostuum in de stijl van Toni Braxton, compleet met pixie cut.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kortste haar ooit

Hiermee liet Beyoncé zien dat het geheim om je op en top te vermommen als een andere celebrity draait om het kiezen voor een heel specifiek moment en look. Mrs. Carter pikte de coverart van Braxtons eerste single van diens gelijknamige debuutalbum uit. Het artwork uit 1993 van Another Sad Love Song, waarbij Braxton haar profiel laat zien aan de camera en gekleed gaat in een witte tanktop met een leren jasje dat van haar schouders afhangt. Met ter finishing touch: Chanel-logo's aan de oren. Vooral de bijzonder korte pixie cut springt in het oog, en natuurlijk staat het Beyoncé geweldig. Voor Instagram poseerde B ook precies zoals Braxton. Gekscherend schreef ze onder het beeld: 'Phoni Braxton', waarbij de popster ook liet blijken dat het een ode was aan de zangeres. 'Alle liefde en waardering aan een van onze meest getalenteerde legendes.' Wat overigens wel interessant is, is dat Beyoncé en Braxton een bewogen verleden hebben. Zo beschuldigde Braxton Bey en Jay er in 2002 nog van dat zij Tupac's 'Me and My Girlfriend'-sample hadden gejat, die werd gebruikt voor de hitsingle '03 Bonnie & Clyde.' Is dit een goedmakertje?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity