Zoë Kravitz draagt haar gigantische verlovingsring al maanden

Kravitz en Glusman zijn in het geheim verloofd.

Formal wear, Suit, Dress, Event, Fashion, Tuxedo, Ceremony, Fun, Bridal clothing, Leg,
Getty Images

In een interview met RollingStone magazine onthulde getalenteerde actrice Zoë Kravitz (die haar looks niet van een vreemde heeft, namelijk vader Lenny Kravitz en moeder Lisa Bonet) dat ze in het geheim verloofd is met haar vriend, Karl Glusman. Nu blijkt dat ze haar verlovingsring al maanden draagt: het is wat je noemt een rock, bestaande uit witgoud met drie verschillende stenen.

Getty Images

Kravitz deelde verder met het blad dat acteur Glusman (die onder meer in Nocturnal Animals speelt) eigenlijk van plan was geweest om het huwelijksaanzoek in Parijs te doen, maar uiteindelijk op één knie ging in hun eigen woonkamer terwijl Kravitz relaxed in een joggingbroek rondliep. De opvallende ring, waarbij de tatoeages op haar hand goed uitkomen, is al vaker te zien geweest op de rode loper. Het koppel is nu twee jaar aan het daten en houden hun romance zoveel mogelijk privé. Terwijl ze zich in februari al verloofden, hing Kravitz dit niet aan de grote klok. Tijdens het interview zei ze casual: 'Nee echt, ik ben verloofd! Ik heb het nog niemand verteld – ik bedoel, ik heb het de wereld nog niet verteld. Ik wilde het voor onszelf houden.' Het is afwachten hoe de ceremonie, en natuurlijk de prachtige bruid, eruit gaat zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity