Dit was Nick Jonas' onverwachte openingszin per sms aan Priyanka Chopra

Het lijkt wel een LinkedIn-bericht.

Event, Textile, Style,
Getty Images

Terwijl Indiase filmster Priyanka Chopra nog niet zo lang geleden goede vriendin Meghan Markle in het huwelijksbootje zag stappen met Prins William, zit haar eigen bruiloft er ook bijna aan te komen. Zo zijn zij en Nick Jonas inmiddels al een tijdje verloofd.

Professioneel

Hoe de Jonas-telg zijn Priyanka heeft weten te schaken? Dat ging wellicht niet op de meest voor de hand liggende manier. Althans, een smsje sturen om iemand mee uit te vragen kan natuurlijk altijd, maar volgens de actrice ging het hier om LinkedIn-stijl bericht. Zo deelde de bride-to-be een dag na haar bruidsfeestje bij Tiffany & Co. in New York City aan Entertainment Tonight. De 36-jarige ster en 26-jarige zanger maakten (beiden gekleed in Ralph Lauren) hun eerste publieke verschijning samen tijdens het 2017 Met Gala, toen ze hun relatie nog niet bekend hadden gemaakt. Chopra vertelde aan Jimmy Kimmel dat ze op dat moment ook nog niet aan het daten waren, maar in mei 2018 was het dan eindelijk officieel. Het begon allemaal met een zeer professioneel sms-bericht, waarin hij simpelweg stelde: 'Ik denk dat we contact moeten leggen.' Zo raakten ze aan de praat. Al lijkt dat bericht eerder de openingszin van een sollicitatiebrief dan een flirty introductie, maar soit, het heeft Jonas zeker geen windeieren gelegd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity