Kanye West opnieuw in Amsterdam gespot

Kanye West blijkt een aantrekkingskracht naar Nederland te hebben sinds hij telkens wordt gespot.

People, Street fashion, Snapshot, Fashion, Jeans, Outerwear, Street, Recreation, Walking, T-shirt,
Getty Images

Zonet is Kanye West, de controversiële Amerikaanse rapper, gespot in Amsterdam. De concept store FOUR, bekend om zijn befaamde urban designers, postte zojuist een foto van Kanye West voor hun winkel.

Kanye in Nederland

Al eerder deze maand werd de legendarische rapper Kanye West gespot in Rotterdam. Zo bleek hij in een studio te werken maar met wie of waarom is nog steeds onbekend. Geruchten gaan dat hij een track aan het opnemen was met de Nederlandse producer Boaz van de Beatz, hoewel niemand dit bevestigde. Ook werd Kanye gespot met de Nederlandse kunstenaar Joep Van Lieshout is zijn studio in Rotterdam waar de twee spraken voor een samenwerking, zo bevestigde Lieshout tegenover Shownieuws. Nu dat Kanye opduikt in Amsterdam is het nog maar afwachten of hij met meerdere Nederlandse talenten zal samenwerken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beroemdheden in Nederland

Vaker werden beroemdheden gespot in Nederland. Zo was Justin Bieber vorig jaar gespot in de Amsterdamse Pijp voetballend met kleine kinderen en werden vorige maand de modellenzusjes Hadid samen met Kendall Jenner gespot in de Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel. Het lijkt er op dat Nederland erg in trek is bij internationale beroemdheden. Wie weet zien we in de toekomst nog meer sterren verschijnen in onze grootsteden.

Movie, Poster, Photography, Graphic design, Fictional character, Art,
eradg
People, Product, Poster, Snapshot, Photography, Selfie, Crowd, Design, Tourism, Font,
eradg
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity