Pharrell Williams kondigt Chanel-samenwerking aan

Pharrell zal een capsulecollectie voor Chanel ontwerpen

Yellow, Eyewear, Font, Metal,
Instagram Vogue Hommes

Pharrell Williams werkt al langere tijd samen met Chanel, maar heeft zojuist bekendgemaakt dat hij in de toekomst zijn eigen lijn zal ontwerpen voor het modehuis. Tijdens de Cruise 2018-show van Chanel in Bangkok werd dit nieuws wereldkundig gemaakt op het podium, waarbij Williams zijn fans 'coming soon' toevertrouwde en naar een Chanel-symbool wees. De gele Chanel hoodie die hij op dat moment droeg zou hij ook eigenhandig ontworpen hebben en onderdeel zijn van het aankomende project.

First in Seoul

Op het gele sweatshirt van Pharrell staan tal van Chanel logo's met de iconische, in elkaar hakende 'C', Chanel N°5 en meer. Vogue Hommes mocht het grote nieuws uiteindelijk officieel bevestigen op Instagram: het muzikale multitalent is gevraagd om een ready-to-wear capsulecollectie en accessoires voor het Franse label te ontwerpen. De samenwerking – aangekondigd met bovenstaande foto van de artiest die, inderdaad, een hoodie uit de lijn draagt – zal in maart 2019 allereerst verkrijgbaar zijn in Seoul. Daarna volgen andere boutiques wereldwijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity