Harry Styles interviewt Timothée Chalamet en hun bromance is een feit

De Britse zanger Styles vraagt het hemd van het lijf van de Amerikaans-Franse acteur Chalamet in een nieuw interview.

Performance, Electric blue, Event, Formal wear, Smile, Black hair,
Getty Images

Dus. Harry Styles en Timothée Chalamet hebben elkaar gesproken en niet zomaar even. De Britse Sign of the Times-zanger, mocht voor i-D Magazine één van de heetste acteurs van het moment interviewen. En ja zeker, er werd gevraagd naar de Peach-scène uit de film Call Me By Your Name van regisseur Luca Guadagnino, die Chalamet groot maakte.

Jongste Oscar-genomineerde

Een "bromance" die eigenlijk al bestond in de ogen van het internet-afschuimende-publiek, toch kenden beide begin twintigers elkaar niet voordat ze het interview deden. i-D strikte Styles om het covermodel van hun The Superstar Issue, dat nu al uitverkocht is, om de Oscar genomineerde Chalamet het hemd van het lijf te vragen. Timothée is de jongste "Best Actor Oscar" genomineerde in 80 jaar. Je kent hem van de films Call Me By Your Name, Ladybird van Greta Gerwig en de onlangs uitgebrachte Beautiful Boy van de Belgische regisseur Felix van Groeningen. Het gaat meer dan goed met de 22-jarige Amerikaans-Franse ster en daar wil Harry Styles alles over weten.

Timothée Chalamet
Getty Images

Perziken eten

Styles, die geen interviewervaring heeft begint pittig: 'Mijn eerste vraag; David Bowie zei ooit: "Creativiteit is als waden in de oceaan. Je gaat naar het punt waar je de bodem niet kunt raken, je bent een beetje bang en dat is waar je je beste werk doet." Ben je het daarmee eens? Chalamet: "Ik ben het ermee eens. Het doet me denken aan een citaat - als iemand een artiest vertelt dat ze dapper zijn, vertellen ze hen echt dat ze gek zijn. Ik denk dat wat voor bot dan ook wordt geëlektrificeerd als ik acteer, er altijd een gevoel is dat ik een beetje uit mijn diepte of uit controle ben." Ook worden woorden gewisseld over mode, zijn nieuwe film Beautiful Boy, de Peach-scène uit Call Me By Your Name waarbij Chalamet's karakter Elio in de film zich bevredigt met een perzik, yep. Styles vraagt: 'Kun je nog perziken eten?', waarop Timothée al lachend zegt: 'Euhm, ja, maar niet zonder er bij stil te staan. Dat is zowat de meest ongemakkelijke scène om samen met je ouders te bekijken. Mijn arme vader!'

Interview onder vrienden

Hoewel het misschien Timothée is die het meest onthult tijdens het interview, stelt Harry zichzelf ook open. 'Ik ben veel tevredener geworden met wie ik ben, ik denk dat er zoveel mannelijkheid is in kwetsbaarheid en jezelf toestaan vrouwelijk te zijn, en ik voel me daar heel goed bij', deelde hij mee, terwijl hij toegaf dat hij dagboeken publiceerde. Moet je even nagaan dat Styles geen ervaring heeft in interviews afnemen, laat staan met een opkomende ster als Chalamet. Wat begon als een wat formeler gesprek eindigde in een conversatie tussen twee mannen die eigenlijk meer gemeenschappelijk hebben, dan ze eerst dachten. En tot zover een nieuwe bromance in Hollywood, yes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity