Oprah Winfrey verrast fans aan de deur met belangrijke vraag

Oprah Winfrey loopt van deur tot deur om stemmen te werven voor de democratische kandidaat for gouverner Stacey Abrams.

Premiere Of OWN's 'Love Is_' - Arrivals
Getty Images

Oprah Winfrey aan je deur, dat is niet iets wat je dagelijks overkomt. Maar in de staat Georgia in de Verenigde Staten werden bewoners verrast door de media mogul, zo liep zij van deur tot deur om stemmen te werven voor de democratische kandidaat gouverneur Stacey Abrams.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oprah van deur tot deur

Oprah Winfrey verleent haar populariteit aan de democratische kandidaat Stacey Abrams om de eerste donkere vrouwelijke gouverneur te worden van de Verenigde Staten. Donderdag postte Oprah Winfrey een video op haar Instagram-account waar te zien is dat ze aan de deur van een nietsvermoedende fan Denise aanklopt. Maar omdat Oprah duidelijk op een missie is vraagt zij Denise gelijk of zij zal stemmen op Abrams voor de komende verkiezingen waarop zij enthousiast 'ja' antwoordt. In een andere video is Winfrey te zien tijdens een campagnebijeenkomst en roept zij naar het publiek: 'Jij krijgt een stem, jij krijgt een stem, jij krijgt een stem'. Een duidelijke verwijzing naar haar voormalige talkshow waar zij regelmatig cadeaus weggaf aan haar publiek. De gebeurtenis van afgelopen donderdag was niet eenmalig. Zo sluit Oprah zich officieel aan bij Abrams' campagne en zal zij ook meerdere bijeenkomsten dirigeren. Hoewel al eerder gespeculeerd werd dat Oprah mee wou doen aan de 2020 presidentsverkiezingen, benadrukt zij zelf dat zij dat niet zal doen. Dit is niet de eerste keer dat Winfrey zich bezig houdt met politiek. Zo ondersteunde zij de Obama's al die jaren tijdens de presidentsverkiezingen.

Getty Images

Dispuut

Stacey Abrams die in de race staat met de republikeinse kandidaat Brian Kemp zal het niet makkelijk hebben. Zo is de staat Georgia over het algemeen een republikeinse staat en wordt Kemp ondersteund door vicepresident Mike Pense. Tijdens een campagnebijeenkomst voor Kemp sprak Pense zich uit over Winfrey's support zo zei hij: 'Dit is geen Hollywood, dit is Georgia en Georgia wil een gouverneur die zich inzet om de inwoners van Georgia op de eerste plaats te zetten. Dat is wat Brian Kemp gaat doen.' Het zal een interessante race zijn die als het wordt gewonnen door Abrams een behoorlijke verandering zal brengen in de VS.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity