De Spice Girls reünie komt eraan

De eerste data van de Spice Girls Tour zijn bekendgemaakt.

spice-girls-the-movie
Neil Munns - PA ImagesGetty Images

De Spice Girls hebben op social media het eerste beeld gedeeld in aanloop naar hun reünie en wereldtournee in 2019. En daarbij hebben de Spice Girls meteen ook de eerste tour data bekendgemaakt.

Eerst foto, zonder Victoria Beckham

Er gingen al langere tijd geruchten rond dat de Spice Girls het toch weer gaan proberen, en nu is de reünie en de wereldtournee dan echt realiteit. In 2012 trad de meidengroep voor het laatst op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Met het volgende beeld maakte de megapopulaire girl band uit de jaren negentig het nieuws bekend.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Een officieel bericht volgt om 15u!' stond er bij de foto van Gerrie, Melanie C, Emma en Melanie B, a.k.a Ginger, Sporty, Baby en Scary Spice op social media. Opvallend: Victoria Beckham zal niet onderdeel uitmaken van de wereldtour, zo blijkt uit het feit dat de voormalige Posh Spice niet op de foto te zien is. Ze plaatste daarentegen wel net een mooie boodschap op Instagram voor de overige Spice Girls die hun tour in juni 2019 zullen beginnen:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kaartverkoop

De eerste data zijn vrijgegeven voor het Verenigd Koninkrijk. 1 juni in Manchester, 3 juni in Coventry, 6 juni in Sunderland, 8 juni in Edinburgh, 10 juni in Bristol en 15 juni in Londen. Tickets voor de tour in de UK zullen om 10:30 uur op zaterdag 10 november in de verkoop gaan die beschikbaar zijn op Ticketmaster. De vier leden zullen ongetwijfeld ook naar Nederland komen. Houdt deze pagina in de gaten voor alle updates.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity