Barack Obama maakt een verrassende comeback in een outfit waarin je hem nooit eerder zag

De voormalige president van de Verenigde Staten verraste een campagneteam met donuts in een casual outfit.

image
Getty Images

Het is ondertussen al tien jaar geleden dat Barack Obama voor het eerste de verkiezingen won, en hiermee de eerste zwarte president van de Verenigde Staten werd. Tien jaar later is de Democraat al bijna twee jaar geen president meer, maar is hij nog steeds actief in het Amerikaanse politieke landschap. Zo ook deze week waar de voormalige president een verrassingsbezoek bracht aan een campagne team, in een van zijn meest casual outfits die we ooit bij hem zagen.

Donuts goedgekeurd door Michelle

Afgelopen maandag bracht Obama een bezoek aan vrijwilligers van het campagneteam in Fairfax, Virginia, waar hij zijn steun aan het team liet blijken door het uitdelen van donuts. Op een zeer casual manier liep de voormalige president binnen waarop hij als een ware rockster door de de menigte werd ontvangen. 'Ik kom jullie wat donuts brengen, en ze zijn speciaal goedgekeurd door Michelle', zo vertelde Obama aan het team. In een losse jeans gecombineerd met een blauw overhemd en donkerbruin leren jack sprak hij de menigte toe. 'Zij weet dat jullie de afgelopen tijd zo hard hebben gewerkt, dus jullie verdienen deze kleine traktatie.' Daarna gaf de geliefde voormalige president een inspirerende speech waarom juist deze verkiezingen zo belangrijk zijn. 'Wie wij zijn komt op je stembiljet te staan.'

Midterms

Vandaag mogen de Amerikanen naar de stembus voor de tussentijdse Congresverkiezingen, ook wel de midterm elections genaamd. Doordat deze verkiezingen midden in een termijn van de huidige president plaatsvinden, worden ze gezien als een belangrijke populariteitsgraatmeter van de zittende president Trump.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws