Gigi Hadid kan haar emoties niet bedwingen tijdens Victoria Secret show

Dit jaar lopen de Hadid zusters weer mee als Angels voor de Victoria Secret show

Victoria Secret
Getty Images

Gisterenavond werd het grootste lingeriespektakel van het jaar gehouden: de Victoria Secret Show 2018. Dit jaar bracht de show een aantal van onze favoriete supermodellen terug. Zo liepen Angels Gigi Hadid, Bella Hadid en Kendal Jenner mee naast VS-veteranen zoals Adriana Lima. Dit maakte veel emoties los onder de modellen.

Gigi Hadid emotioneel

Dit jaar was het Amerikaanse supermodel Gigi Hadid weer uitgenodigd om mee te lopen als Angel tijdens de Victoria Secret Show. Vorig jaar kon zij niet meedoen aan de show, aangezien de Chinese regering haar uit het land weerde vanwege een filmpje waarin zij een racistisch grap maakt over Chinezen. Zelf zij ze dat ze dit nooit zo had bedoeld, maar het viel niet bepaald in goede aarde bij Chinese fans. Dit jaar werd de show weliswaar in New York City gehouden en kon het topmodel weer gerust meelopen. In een interview met W Magazine vertelde de oudste Hadid hoe blij zij was dat ze wederom met haar 'zussen-slash-vrienden' kon meedoen en hoezeer ze geraakt werd omdat ze de catwalk mocht delen met haar zus. Zo zei ze over Bella Hadid: 'Zij is de beste... Ik kan niet te lang naar haar kijken of ik word veel te emotioneel en barst in tranen uit'. Die kon ze dan ook moeilijk bedwingen. Hiernaast Hadid dat dit een sentimentele show voor het hele team was, omdat het Adriana Lima's allerlaatste show zou worden. Zo heeft Gigi naar eigen zeggen al van kinds af aan enorm opgekeken tegen het Braziliaanse model.

Een geboren Victoria Secret Angel

Voorafgaand aan de Victoria Secret show postte Yolanda Hadid, moeder van Gigi en Bella Hadid, een foto van de twee supermodellen als kleine kinderen. Op de foto zijn de twee te zien met lookalike 'Angel wings' van de show. De foto is een symbolische moment voor het tweetal, want ze zijn het eerste zusterduo die ooit de Victoria Secret show heeft gelopen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid