Kylie Cosmetics lanceert eigen beauty-app

Dit is de volgende stap voor beautymagnaat Kylie Jenner.

2018 MTV Video Music Awards - Show
Jeff KravitzGetty Images

Kylie Jenner heeft met Kylie Cosmetics een beauty-imperium van formaat neergezet. De volgende stap voor een van de jongste 'self-made miljardairs' (in de bewoordingen van Forbes) ter wereld? De 21-jarige Californische heeft zojuist haar eigen mobiele commerce app gelanceerd, waarop al haar beautyproducten direct verkrijgbaar zijn.

Aanvulling

Alleen al Kylie Cosmetics' signatuur Lip Kits gaan als warme broodjes over de toonbank, dus voor fans zal dit zeker een aanwinst zijn. Met de app kun je alle cosmetica voor ogen, gezicht en lippen, alsook Jenners laatste beauty-samenwerking met haar moeder Kris (nieuwe oogschaduwpaletten in kleuren zoals perzik en bordeaux) linea recta bestellen. De mobiele app is zo goed als identiek aan de mobiele versie van de e-commerce site van het merk, met ook een About van het cosmeticamerk. Het is een logische volgende stap voor het label, waarvan de sales almaar groeien. De e-commerce site ligt er zelfs vaak uit vanwege de grote aanvraag en voor de pop-upboutiques van Kylie Cosmetics staan vrijwel altijd lange rijen met liefhebbers. Wordt dit je volgende download?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity