Kendall Jenner kreeg dit extravagante cadeau van haar Kardashian-Jenner zussen

Kendall Jenner deelt hiermee ook een van haar beautygeheimen

Fashion model, Clothing, Fashion show, Lingerie, Fashion, Beauty, Model, Brassiere, Black hair, Feather,
Getty Images

Afgelopen zaterdag vierde Kendall Jenner haar 23ste verjaardag met haar vrienden en familie. Wat doorgaans een over-the-top event is voor de celebrity, mondde dit jaar uit in een down-to-earth verjaardagsfeestje. Althans, volgens de maatstaven van de Kardashian-Jenners. Maar het cadeau haar zussen was wel bijzonder kostbaar. Zo gaven ze Kendall een volledige infrarood sauna cadeau. Zou ze hierbij ook zweren voor haar grote catwalkrondes zoals gisteren bij Victoria's Secret?

Voorbereiding Victoria Secret

De Jenner-Kardashian familie dacht dit jaar in overtreffende trap als het op gifting aankwam. De infraroodsauna is ook precies wat op Jenners beautylijstje stond. Zo vertelde Kendall Jenner backstage bij de Victoria Secret Show aan Vogue dat de infrarood sauna haar last-minute had geholpen bij de voorbereidingen voor de show. Ook deelde zij dat ze de laatste tijd helemaal weg is van infrarood sauna's, omdat het haar huid inwendig zou verbeteren. Deze sauna is een niet al te ingrijpende therapie die helpt de bloedsomloop te bevorderen, afvalstoffen af te voeren, de huid te verjongen, celvernieuwing aan te jagen, schade van de zon te herstellen en vocht vast te houden. Heel wat, zo blijkt. Ook helpt het bij het verminderen van acne. Kendal Jenner heeft zich eerder uitgesproken over haar huidproblemen, dus die infrarood sauna komt daarbij als geroepen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity